Πάμε Cinema

Don’t Breathe 2 προ των πυλών.Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν Νοέμβριο.

Ξεκινάει γυρίσματα το Don’t Breathe 2.Σύμφωνα με δημοσιέυματα ξένων ιστοσελίδων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον απριλίο.Ο Stephen Lang επανέρχεται στον ρόλο που είχε στην πρώτη ταινία.

Γράφει ο Νίκος Γκάτσιος

Η πρώτη ταινία χτύπησε 150 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office με προϋπολογισμό μόλις 10 εκατομμυρίων δολαρίων!Στη σκηνοθεσία θα βρούμε τον συνεργάτη του Alvarez, Rodo Sayagues ο οποίος θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Fede Alvarez.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης, τον Νοέμβριο του 2016 είχε δηλώσει μαζί με τον παραγωγό Sam Raimi, πως το δεύτερο μέρος θα επικεντρωθεί στον τυφλό άνδρα (τον οποίο υποδύεται ο Stephen Lang). «Η πρόκληση είναι ότι προφανώς και δεν θέλουμε να κάνουμε την ίδια ταινία ξανά βάζοντας τον αριθμό ‘2’ στο τέλος», είπε ο Alvarez. Ο Raimi με τη σειρά του σημείωσε: «Είναι η καλύτερη ιδέα για sequel που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν κάνω πλάκα!».

Η υπόθεση προς το παρόν δεν έχει γίνει καλά γνωστή. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται αρκετά χρόνια μετά από αυτά της αρχικής ταινίας.

Πίσω από την παραγωγή θα είναι οι: Ghost House, Sony Pictures Worldwide Acquisition και η Stage 6 Films.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!