Πάμε Cinema

Teen Titans Go! η ταινία 

Με τη Marvel και DC να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα βγάλει τις πιο επικές ταινίες, η τελευταία κάνει την έκπληξη με τη μεταφορά στους κινηματογράφους μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

 

Η αλήθεια είναι πως οι ταινίες κινουμένων ταινιών της DC είναι μακράν καλύτερες από τις live-action, και για αυτό θα μας συστήσει τους Teen Titans που από τα μέλη της έχουμε γνωρίσει το Σάιμποργκ στην τελευταία ταινία «Η λεγεώνα των υπερηρώων». 

Μετά από πολλές πετυχημένες σεζόν της ομότιτλης σειράς, ήρθε και η ώρα της ταινίας. Εκεί θα δούμε τους μικρούς ήρωες, με αρχηγό τον Ρόμπιν, να προσπαθούν καταλάβουν γιατί όλοι οι άλλοι ήρωες απέκτησαν δικές τους ταινίες εκτός από τους ίδιους. Έτσι καταφεύγουν στα στούντιο παραγωγής για να κερδίσουν την εύνοια των σκηνοθετών και παραγωγών για να τους κάνουν πρωταγωνιστές επιτέλους στο δικό τους έργο. Κανείς όμως δεν τους δίνει σημασία διότι δεν ήταν ποτέ οι πραγματικοί «ήρωες». Η ευκαιρία για να αποδείξουν το αντίθετο έρχεται με την ξαφνική εμφάνιση του κακού Σλέιντ. Και η μάχη ξεκινά. Πολύ χιούμορ και πολλοί σούπερ ήρωες μαζεμένοι μας δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Ας ευχηθούμε να έρθει η ταινία και στη χώρα μας. 

Απολαύστε το τρειλερ εδώ. 

 {avsplayer videoid=46}

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Δράση, Κωμωδία
Παραγωγή: Aaron Horvath
Σενάριο: Aaron Horvath

 

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!