Έλα μια Βόλτα… Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
1920x1080

Άφθονο γέλιο, συγκίνηση, χιούμορ και κυρίως ψυχή!  

«Είμαι ξαφνιασμένος με αυτό που συνέβη κι όταν μου έγινε αυτή η πρόταση από τον Όμιλο ΜαροσούληΚοταρίδη αιφνιδιάστηκα… Δεν μπορούσα, όμως, να αντισταθώ σε αυτόν τον υπέροχο χώρο… Είναι η στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσους έρθουν, είτε είναι ένας είτε δέκα. Θα είναι δύο ώρες που θα γίνουμε μια παρέα, να ξεμουδιάσουμε. Είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να το περάσουμε χέρι-χέρι αυτό το τούνελ»,ήταν τα πρώτα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου στη συνέντευξη τύπου για την φετινή συνεργασία του στο Άλσος.

Κι όπως ήταν επόμενο δεν μας άφησε παραπονεμένους αφού έδωσε δείγματα της υπέροχης αυτής παράστασης. Ο Τάκης Ζαχαράτος μας αιφνιδίασε ως λαϊκή τραγουδίστρια Μύριαμ Απλού, που μέσα στα υπέροχα κοστούμια της, τραγούδησε με μπρίο και κέφι, εκδηλώνοντας το παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας τον Ύμνο τουΧαρδαλιά!

Δίπλα του η Σοφία Σπυράτου εξήγησε ότι «όσο και αν φαίνεται παράξενο σε αυτή την παράσταση δεν είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και τα μπαλέτο του αλλά μια μεγάλη, δυνατή ομάδα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό μέσα σε ένα υπέροχο χώρο». Αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές αλλά και στον Γιάννη Ξανθούλη, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι έγραψε τους στίχους  στο τραγούδι – αναφορά στο Σωτήρη Τσιόδρα «Ο φίλος των 6» το οποίο ερμηνεύει συγκλονιστικά ο Τάκης Ζαχαράτος σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου

Μοναδική στιγμή της συνέντευξης τύπου ήταν η έκπληξη που ετοίμασαν οι συνεργάτες του Τάκη Ζαχαράτου για τα γενέθλιά του. Σβήνοντας τα κεράκια της πανέμορφης τούρτας που του είχαν ετοιμάσει από τα Fresh, μέσα στα γέλια και τα χειροκροτήματα έκανε μια ευχή για τον ίδιο άλλα και για τους παρευρισκόμενους: «όσοι είμαστε μόνοι να είμαστε διπλοί του χρόνου με έρωτες… »

Με το σύνθημαΈλα μια βόλτα… Ζω για σένα, ο Τάκης Ζαχαράτος σε 30 διαφορετικούς ρόλους και πιστές μεταμορφώσεις, 20 χορευτές, 13 υπέροχοι μουσικοί, ακροβάτες, τραγουδιστές μέσα στο μοναδικό σκηνικό του Μανώλη Παντελιδάκη, με τη σκηνοθετική ματιά του Τάκη Ζαχαράτου και της Σοφίας Σπυράτου μας προσκαλούν σε ένα θέαμα με άφθονο γέλιο, συγκίνηση, χιούμορ και κυρίως ψυχή!  

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε