Το νησάκι της Αττικής με τη φυσική πισίνα που πας κολυμπώντας (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kakia-thalassa

Μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της πρωτεύουσας μπορείτε να εντοπίσετε τη μεγαλύτερη φυσική πισίνα της Αττικής

Από της πιο αγαπημένες μας ασχολίες στην αναζήτηση για να σας παρουσιάζουμε διαρκώς όμορφες και ξεχωριστές τοποθεσίες της χώρας μας είναι να παρατηρούμε το Google Earth.

Κάπως έτσι λοιπόν “πέσαμε” και στο νησάκι που βρίσκεται στην Κακιά Θάλασσα στα Μεσόγεια Αττικής. Όταν το είδαμε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν αυτό που βλέπουμε είναι μια φυσική πισίνα η θάμνοι και σε ξεγελάνε. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στην παραλία της Κακιάς θάλασσας για να μας λυθεί η απορία.

Και τότε ήρθε η αποκάλυψη. Μια “μαγική” φυσική πισίνα καταλαμβάνει σχεδόν το 1/4 του μικρού αυτού νησιού το οποίο βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από την ακτή και μπορείς να το επισκεφτείς κολυμπώντας. Ο πυθμένας αυτής της φυσικής πισίνας περιέχει άμμο και ένα μικρό άνοιγμα επιτρέπει την ανακύκλωση του νερού.

Μην περιμένετε λοιπόν η Κακιά Θάλασσα απέχει μόλις 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και η μεγαλύτερη φυσική πισίνα της Αττικής θα σας ανταμείψει.

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,