Κομψή θεατρίνα την νύχτα η Αθήνα κρατά της ζωής τον ρυθμό! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_ontravel_athens-night

Το φιλμ μικρού μήκους «City of Athens – A Portrait of a Changing Metropolis» είναι μια απεικόνιση της πρωτεύουσας κυρίως απ' τις ταράτσες των ψηλότερων κτηρίων.

Ένα εκπληκτικό βίντεο που παρακολουθεί τις διαφορετικές όψεις της Αθήνας απ' το βράδυ που ανάβουν τα φώτα και γίνεται πιο λαμπερή μέχρι το χάραμα, με το φως του ήλιου να λούζει την πόλη, κυκλοφόρησε πρόσφατα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για το project «City of Athens – A Portrait of a Changing Metropolis», ένα μικρού μήκους φιλμ που δημιούργησε ο φωτογράφος και δημιουργός ταινιών Αλέξανδρος Μαραγκός.

Το φιλμ έχει μια σειρά από hyperlapse, timelapse και drivelapse, δείχνοντας πλάνα τόσο από ψηλά σε κεντρικά σημεία της πόλης που εύκολα αναγνωρίζονται όσο και απ' τους δρόμους αυτής.

Τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο βίντεο πραγματοποιήθηκαν σε ένα διάστημα τριών μηνών, κυρίως από ταράτσες σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που δόθηκε άδεια απ' την αστυνομία για χρήση της ταράτσας των κεντρικών της γραφείων, αναφέρει ο Αλέξανδρος Μαραγκός στην ιστοσελίδα του.

πηγή: news247.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,