Τα πιο καθαρά νερά του κόσμου! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
crystal-waters

Πεντακάθαρα νερά που είναι τόσο διάφανα, ώστε να μπορείς να δεις το βυθό και όλα όσα εκπληκτικά συμβαίνουν εκεί.

Καλοκαιράκι, η θερμοκρασία ανεβαίνει κι εκεί που ιδρώνεις μπροστά στην οθόνη του pc, μια ωραία εικόνα περνά ξαφνικά μπροστά απ΄τα μάτια σου. Όχι, δε λέω για αυτή που χτυπά το τηλέφωνο δίπλα σου, είναι απ΄το λογιστίριο και -μάντεψε-η δουλειά σου μόλις αναγνωρίστηκε και παίρνεις αύξηση! Λέω για την άλλη, αυτή που είσαι αραχτός σε μια ξαπλώστρα, πίνοντας αργά ένα εξωτικό κοκτέηλ, ενώ μπροστά σου στραφταλίζουν τα πιό καθαρά νερά του κόσμου.

Πάμε να ταξιδέψουμε λοιπόν, παρέα με το υπέροχο βιντεάκι που έχει αποτυπώσει τα πιο καθαρά (και με τη βούλα παρακαλώ, δηλαδή το λένε και οι μετρήσεις) νερά του κόσμου. Θάλασσες αλλά και λίμνες φιγουράρουν στις 10 πρώτες θέσεις. Πεντακάθαρα νερά που είναι τόσο διάφανα, ώστε να μπορείς να δεις το βυθό (έως και 60μ βάθος) και όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Πολύχρωμα ψάρια, κοραλλιογενείς υφάλους, εικόνες απίστευτης ομορφιάς. Αρκετά ανήκουν σε λίμνες, οι άνθρωποι εκεί προσέχουν και προστατεύουν τέτοιους θησαυρούς, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να απαγορεύεται το κολύμπι. Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Κίνα, Αμερική, Ελλάδα όχι, ελπίζουμε να μπούμε κι εμείς κάποια στιγμή σε ένα παρόμοιο top10 διότι η χώρα μας διαθέτει θαυμάσιες θάλασσες.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=gBEW4Tg6cwA&width=800&height=450[/embedyt]

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,