Ελληνικό νησί ανάμεσα στους 12 κορυφαίους προορισμούς πολιτιστικών εμπειριών στον κόσμο για το 2019 (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
tinos

Στο ημερολόγιο του 2019 που αφορά τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις πολιτιστικών δρώμενων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβάνεται η γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου τον Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι η σημαντικότερη γιορτή της Ελληνικής Ορθοδοξίας και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται στο άρθρο του Booking.com.

Τα ταξίδια στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη περίοδο αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν μία ιδιαίτερη πλευρά της ελληνικής κουλτούρας, καθώς οι περισσότερες εκκλησίες της χώρας γιορτάζουν το γεγονός από το πρωί και η υπόλοιπη μέρα συνεχίζεται με εκδηλώσεις, σύμφωνα με το άρθρο.

Ο δημοφιλέστερος προορισμός για συμμετοχή στη μεγάλη αυτή γιορτή είναι ο Ιερός Ναός της Ευαγγελιστρίας της Τήνου. Πιστοί προσέρχονται απ’ όλη τη χώρα για να προσκυνήσουν στο εικόνισμα της Παναγίας.

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,