Η εναλλακτική Ήπειρος «κατακτά» τη γερμανική τουριστική αγορά

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
epirus-logo

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται πως διαπιστώθηκε θετική διάθεση για σύναψη συμφωνιών

Θετικά μηνύματα για την «Ήπειρο των 4 εποχών» έρχονται από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «TourNatur 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στην οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε αναλυτική και ολοκληρωμένη παρουσίαση της «Εναλλακτικής Ηπείρου των 4 εποχών», καθώς και ειδικών περιοχών με ενδιαφέρον, όπως του Γεωπάρκου Βίκου Αώου και του Μονοπάτιου της Ηπείρου, που βρίσκεται στο στάδιο της σηματοδότησης, μέσω θεματικών ομιλιών από τον υπεύθυνο του έργου, Ηλία Γκαρτζονίκα.

Στα θετικά της συμμετοχής της Ηπείρου καταγράφονται οι επιχειρηματικές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ηπειρωτών και Γερμανών επιχειρηματιών. Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται πως διαπιστώθηκε θετική διάθεση για σύναψη συμφωνιών, η οποία είναι αποτέλεσμα και της περισυνής παρουσίας στη συγκεκριμένη έκθεση.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου για δεύτερη συνεχή χρονιά εντάσσεται στον προγραμματισμό για προβολή των περιοχών της σε στοχευμένες τουριστικές αγορές, με το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη διεθνή έκθεση, που εστίασε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, για τις οποίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, Μαρία Παπακωνσταντίνου, η οποία ενημερώθηκε για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ηπείρου από την επικεφαλής της αποστολής, προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Ιουλία Μαρκούλα, εκπρόσωποι του μητροπολίτη Γερμανίας, ηπειρωτικών συλλόγων και πλήθος ομογενών, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι