Πολυτελής αλυσίδα ξενοδοχείων σε πληρώνει 120.000 δολάρια για να κάνεις τις διακοπές της ζωής σου (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
vivanta

Αλυσίδα ξενοδοχείων στο Μεξικό ψάχνει να… φιλοξενήσει έναν influencer που θα πληρωθεί 120.000 δολάρια για να ποστάρει φωτογραφίες στα social media του.

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Ο καιρός σύντομα θα χαλάσει, αλλά στο Μεξικό υπάρχει λύση αν θες να κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου.

Η αλυσίδα boutique και lifestyle ξενοδοχείων «Vivanta» ψάχνει ένα άτομο που θα πληρωθεί με 120.000 δολάρια απλά για να κάνει τις διακοπές της ζωής του!

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να περάσει τέλεια σε περιοχές όπως το Acapulco και το Puerto Penasco και ν’ ανεβάζει φωτογραφίες στα Social Media από τη διαμονή του.

«Ο τυχερός που θα πάρει τη δουλειά θα έχει την ευκαιρία να δει όλα τα μνημεία του Μεξικού, να φάει σε απίστευτα εστιατόρια και να κάνει υποβρύχιες καταδύσεις ακόμα και με φαλαινοκαρχαρίες. Φυσικά, θα χορέψει στα καλύτερα κλαμπ. Ευκαιρία ζωής!».

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,