Κουτσουπιά: Η «κρυμμένη» παραλία της Κεφαλονιάς (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
koutsoupia-paralia-kefalonia

Καταπράσινα δέντρα, γαλαζοπράσινα νερά και λευκό βότσαλο. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει όποιος φτάνει στην παραλία Κουτσουπιά της Κεφαλονιάς

Η εν λόγω παραλία της Κεφαλονιάς κρύβει μέσα της όλο το ελληνικό καλοκαίρι, καθώς τι θέλει κανείς αυτή την εποχή: Ξεκούραση σε παραδεισένια νερά με τους ήχους της φύσης να του τριβελίζουν τα αυτιά, μακριά από σκοτούρες και έγνοιες.

Μαγικά νερά / Φωτογραφία: Outdoor Kefalonia – Kefalonia Elements Πηγή: www.inkefalonia.gr

Κουτσουπιά: Η «κρυμμένη» παραλία της Κεφαλονιάς

Η παραλία Κουτσουπιά βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Κεφαλονιάς, κατά μήκος της ακτογραμμής από την Σάμη προς τον Πόρο. Διαθέτει λευκή άμμο και ψιλό βοτσαλάκι. Ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει εκεί δια θαλάσσης καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Σάμη και την Αντίσαμο. Εάν δεν διαθέτετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα από τα καραβάκια που ξεκινούν από Πόρο ή Σκάλα και κάνουν ημερήσιες εκδρομές στις ομορφιές της Κεφαλονιάς και των γύρω νησιών, κάνοντας συνήθως μια στάση στην Κουτσουπιά.

https://www.instagram.com/p/BxfHAnsBJct

Εάν πάλι είστε φίλος της πεζοπορίας μπορείτε να φτάσετε στην παραλία από τη διαδρομή Αντίσαμος – Πόρος. Η απόσταση είναι αρκετή αλλά εύκολη, με την φύση που ξεδιπλώνεται στη διαδρομή να τα κάνουν όλα ακόμη πιο όμορφα.

Λευκό βότσαλο απλώνεται στην παραλία / Φωτογραφία: kefaloniamas @Παναγής Καβαλλιεράτος

Μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, δίπλα στη φύση, όπως άλλωστε είναι και η παραλία Βλύχος στην Υδρα, που αποθέωσε το Forbes.

https://www.instagram.com/p/BmIelmyllRw/

Μια ματιά στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Instagram μπορεί να σας πείσουν πως πρόκειται για μια ακόμη πανέμορφη ελληνική παραλία.

https://www.instagram.com/p/Bm0oDrFnlLm/
πηγή
Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε