Ο Ozzy Osbourne μιλάει για το νέο του album “Patient Number 9”

NEW YORK, NY - DECEMBER 11:  Ozzy Osbourne visits the SiriusXM Studios on December 11, 2014 in New York City.  (Photo by Ilya S. Savenok/Getty Images)
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο, ‘PATIENT NUMBER 9′, από τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Ozzy Osbourne, ο οποίος έχει μπει και στο Rock and Roll Hall of Fame. Το album αυτό είναι το πρώτο του με τη παγκόσμια επιτυχία του ‘Ordinary Man’ που κυκλοφόρησε το 2020.

Ε: Αυτό είναι το πρώτο album που θα κυκλοφορήσεις μετά τη πανδημία. Τι περνούσε από το μυαλό σου τις πρώτες μέρες της πανδημίας και μήπως κάποιο από αυτά τα συναισθήματα ανταποδίδεται στα τραγούδια αυτά;

OZZY: “Λοιπόν, εμβολιάστηκε τριπλά και παρόλα αυτά πάλι κόλλησα Covid στο τέλος.  Το τελευταίο μου album (Ordinary Man) κυκλοφόρησε λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και ήδη ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά σε αυτό το καινούργιο όταν πλέον ο κόσμος έσβησε.  Είναι γνωστό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα αλλά η δημιουργία αυτού του album με έκανε να ξεφύγω από τα προβλήματά μου”.

Ε: Tο album περιέχει συνεργασίες που είχατε στο παρελθόν. Πως είναι να συνεργάζεσαι ξανά με τον Tony Iommi μουσικά;

OZZY: “Ήταν τέλεια να δουλεύω ξανά με τον Tony. Είναι ο ειδικός των συγχορδιών. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα. Το μόνο που ευχόμουν ήταν να είχαμε τέτοια τραγούδια για το 13ο album των Black Sabbath”.

Ε: Ο Zakk συνείσφερε πολύ σε αυτό το album—πως πάρθηκε η απόφαση να τον έχεις να παίζει εφόσον δεν ήταν στο τελευταίο album σου;

OZZY: “Ο Zakk είναι οικογένεια μου και πάντα θα είναι.  Tο album χρειαζόταν τον τρόπο που παίζει. Απλά ήρθε και όλα λύθηκαν αμέσως”.

Ε: Πες μας για το πρώτο single, “Patient Number 9,” στο οποίο συμμετέχει ο Jeff Beck. Τι πιστεύεις πως πρόσφερε στο τραγούδι αυτό;

OZZY: “Το τραγούδι έχει να κάνει με το ψυχιατρείο. Έχοντας κάποιον σαν τον Jeff Beck να παίζει στο album είναι απλά απίστευτο, μια τεράστια τιμή. Δεν υπάρχει άλλος κιθαρίστας που παίζει σαν αυτόν και το solo του στο ‘Patient Number 9’ σε κάνει να σου πέφτει το σαγόνι”.

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε