Αεροσυνοδός της British Airways προσφέρει «ιδιαίτερες» υπηρεσίες εν πτήση (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
airhostess

Η αεροσυνοδός γνωστή με το ψευδώνυμο «AirHostess71» προωθεί τις υπηρεσίες στης μέσω της σελίδα της στο Facebook δημοσιεύοντας προκλητικές φωτογραφίες, μέσα από αεροσκάφος φορώντας τη στολή της.

Στις φωτογραφίες επιδεικνύει τα κάλλη της, ενώ σε μία που φαίνεται να σηκώνει τη φούστα της, γράφει στην περιγραφή: «Αγαπητέ επιβάτη, είμαι η ψυχαγωγία σας στην πτήση. Τι θα ήθελες να κάνω;»

Η ανώνυμη αεροσυνοδός δήλωσε στη «The Sun» ότι εργάζεται για την British Airways και κερδίζει επιπλέον χρήματα πωλώντας τα εσώρουχά της στο διαδίκτυο για 25 λίρες ενώ χρεώνει περισσότερα για υπηρεσίες one-to-one.

Στο blog της δηλώνει ότι θα ήταν διατεθειμένη να προσφέρει «ψυχαγωγία ενηλίκων» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης εάν ο πελάτης είναι σε θέση να πληρώσει 50 λίρες.

Η επίσημη πάντως θέση της αεροπορικής εταιρείας είναι πως γίνεται έρευνα γι’ αυτούς του ισχυρισμούς και δεν αποκλείει πως όλο αυτό να πρόκειται για μία φάρσα.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Πολυστάρης: “Στην περίοδο της πανδημίας βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τραγούδια δικά μου”

Ο Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιάννης Πολυστάρης μεγαλωμένος ανάμεσα σε μαντολίνα, κιθάρες, καντάδες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη μουσική του πορεία, για το πόσο δημιουργική