Ηλικιωμένοι το έσκασαν από ΚΑΠΗ για να πάνε σε heavy metal φεστιβάλ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
metalheads-ilikiomenoi

Τελικά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Έτσι δεν λένε; Όταν έπεσε το μάτι μου σε αυτήν την είδηση, είδα τον εαυτό μου στο μέλλον, μαζί με μερικά πολύ καλά, και προπάντων χεβιμεταλλάδικα φιλαράκια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η είδηση λαμβάνει χώρα στην Γερμανία, εκεί ακριβώς που λαμβάνει χώρα και το μεγαλύτερο metal festival, αν όχι του κόσμου, της Ευρώπης σίγουρα. Κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα από κάθε χώρα της Ευρώπης ξεκινούν με προορισμό το Αμβούργο και η προσέλευση του κόσμου, αγγίζει μέχρι και τις 75.000

Η αστυνομία, ξημερώματα Παρασκευής έλαβε τηλεφώνημα από οίκο ευγηρίας, για να αναφέρει πως δύο ηλικιωμένοι απουσιάζουν από εκεί και κατάφερε να τους εντοπίσει στο Wacken Open Air Festival.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί τους είπαν πως θα πρέπει να επιστρέψουν στον οίκο ευγηρίας, εκείνη αρνήθηκαν, καθώς το φεστιβάλ είχε ακόμη μια μέρα για να ολοκληρωθεί.

Για την ιστορία φέτος στο Wacke Open Air συμμετείχαν ονόματα όπως Judas Priest, Danzig, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, Hatebreed. Πώς να μην θέλουν λοιπόν να παρευρεθούν!!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Μαρία Καρλάκη: Χαίρομαι που πλέον οι κακοποιημένες γυναίκες ακούγονται. Όταν είχα μιλήσει εγώ δεν είχα ακουστεί, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος!

Συναντήσαμε τη εξαιρετική καλλιτέχνιδα, Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε ανοιχτά στο e-stage.gr για όλα! Για τη νέα της επιτυχία, την πανδημία, την επικαιρότητα αλλά και

Μπάμπης Βώρος: Νέο τραγούδι και Music Video «Παθολογική Aγάπη»

Ο Μπάμπης Βώρος κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Πλέον ζει μόνιμα μόνιμα στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του επαγγελματικές