Μία τούρτα για το σπίτι θα ήθελα παρακαλώ!! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_viralnews_farsa-tourta

Και οι πλάκες σε ανυποψίαστους περαστικούς καλά κρατούν!!!

Εδώ έχουμε μια από αυτές που όταν την είδα από την μία γέλασα με την καρδιά μου από την άλλη λυπήθηκα τον τύπο, όχι αυτόν που του γινόταν η πλάκα, όσο αυτόν που την έκανε σε περίπτωση που τον έπιαναν χαχαχαχαχαχα !!! Σκηνή από την ταινία του αείμνηστου Θανάση Βέγγου με τις τούρτες, θα σας θυμίσει έντονα και για όσους δεν θυμούνται θα σας την θυμίσω εγώ!! Βέγγος μυστικός πράκτορας έχει κάνει ένα ζαχαροπλαστείο άνω κάτω προκείμενου να βρει το στοιχείο που ψάχνει!! Ο τουρτοπόλεμος έχει ξεκινήσει για τα καλά και  ξαφνικά μπαίνει μέσα ανυποψίαστος περαστικός να ψωνίσει και γίνεται η εξής επική στιχομυθία!!

Τύπος: Μία τούρτα για το σπίτι θα ήθελα παρακαλώ!!

Βέγγος: Δεν πειράζει θα την φάτε εδώ μαζί μας!!

Και του έρχεται του τύπου η τούτα στη μάπα χαχαχαχαχα!!

Κάτι αντίστοιχο θα δείτε και θα γελάσετε με την ψυχή σας, μόνο που στην συγκεκριμένη φάρσα δεν σε ρωτάνε καν ,αν θα την φας εκεί η στο σπίτι!!! Τούρτες λοιπόν και  ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έχει η σημερινή φάρσα που λαμβάνει χώρα παντού με θύματα ανυποψίαστους πολίτες!!!

Δείτε την και γελάστε με την καρδιά σας!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Μπάμπης Βώρος: Νέο τραγούδι και Music Video «Παθολογική Aγάπη»

Ο Μπάμπης Βώρος κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Πλέον ζει μόνιμα μόνιμα στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του επαγγελματικές

Μαρία Καρλάκη: Χαίρομαι που πλέον οι κακοποιημένες γυναίκες ακούγονται. Όταν είχα μιλήσει εγώ δεν είχα ακουστεί, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος!

Συναντήσαμε τη εξαιρετική καλλιτέχνιδα, Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε ανοιχτά στο e-stage.gr για όλα! Για τη νέα της επιτυχία, την πανδημία, την επικαιρότητα αλλά και