Ανακοινώθηκε νέο βιβλίο δια χειρός Τόλκιν

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_vivlio_tolkien

Σύμφωνα με το Guardian μέσα στο Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το «The Fall of Gondolin», το οποίο θα είναι το καινούριο βιβλίο του J. R. R. Tolkien, σε επιμέλεια του γιου του Christopher.

Η ιστορία που θα παρουσιάζει το βιβλίο θα εξελίσσεται στη μάχη του Morgoth με τον Ulmo των άρχοντα των υδάτων και πατέρα των Νάνων.

Ο Morgoth προσπαθεί να βρει και να καταστρέψει την κρυμμένη πόλη της Gondolin, ενώ ο Ulmo στέκεται με τα ξωτικά (τους Noldor) που κατοικούν εκεί. Ενώ η «μάχη» για την πόλη ξεκινάει, ο Tuor που είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής, προσπαθεί να βρει την Gondolin υπό την καθοδήγηση του Ulmo για να βοηθήσει.

«Είναι μια περιπέτεια με έναν απρόθυμο ήρωα που όμως αποδεικνύεται πραγματικός ήρωας – είναι το πρότυπο για ό,τι έγραψε ο Tolkien μετά», είπε ο John Garth, συγγραφέας που ασχολείται με τον Tolkien. «Έχει έναν σκοτεινό κακό, την πρώτη μας συνάντηση με orcs και balrogs – είναι ο Tolkien ενώ ετοιμάζεται για ότι θα έκανε αργότερα».

Η ιστορία γράφτηκε από τον Tolkien το 1917 και θα περιέχει την μεγαλύτερα μάχη εκτός της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ενώ θα είναι και μία από τις ιστορίες που ανήκουν στις παλιές εποχές, όπως και τα βιβλία «Μπέρεν και Λούθιεν», που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά και «Τα παιδιά του Χούριν» που είχαν κυκλοφορήσει το 2008.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται την μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2018, Netta!

Η Netta είναι η πρωτοποριακή superstar που μόνο με το τραγούδι της “Toy” σημειώνει 157.000.000 χτυπήματα στο Youtube. Το νέο εθιστικό τραγούδι της Netta είναι το bop🔥 “CEO”. Η δημοφιλής Netta κυκλοφορεί το “CEO”, ένα powerhouse pop κομμάτι

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο