Συνέντευξη – Δημήτρης Καπετανάκης: Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι το Α και το Ω μιας κοινωνίας που σέβεται τον εαυτό της

dimitris-kapetanakis
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Ο Δημήτρης Καπετανάκης, ο δημιουργός πολλών επιτυχιών και τραγουδιστής σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο e-stage, μας μιλάει το νέο του single, αλλά και την απόφασή του ν’ αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να αυτοπροσδιοριστεί και να επιστρέψει ανανεωμένος.

Που βρίσκεις τόση έμπνευση και γράφεις συνέχεια τραγούδια;

Εξαρτάται την περίοδο και τη φάση που βρίσκομαι,κάποιες φορές ένας μεγάλος έρωτας,ένας χωρισμός,μια προσωπική ιστορία φίλου είναι ικανά για να μου δώσουν την ώθηση να μπω στο στούντιο !

Πόσο σημαντική είναι η τέχνη στην κοινωνία;

Ο πολιτισμός και η τέχνη είναι το Α και το Ω μιας κοινωνίας που σέβεται τον εαυτό της και τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα σε αυτή . Η τέχνη σε κάθε της μορφή αναπτύσσει την προσωπικότητα του ατόμου και την αντίληψη του .

Έχει βοηθάει η μουσική και η τέχνη σε άλλες καταστάσεις στη ζωή σου;

Όχι το αντίθετο ! Όταν είσαι δημιουργός έχεις μια τρέλα,μια παρανοϊκή πλευρά που πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να αποδεχτεί τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και δυσκολεύει κάπως τις σχέσεις με τους άλλους .

Σου αρέσει να συνεργάζεσαι με άλλους καλλιτέχνες

Φυσικά ! Είναι υπέροχο να βρίσκονται μαζί πολλές ιδέες και σκέψεις και να υπάρχει ένα όμορφο αποτέλεσμα ! Αυτό βέβαια μου πήρε καιρό να το καταλάβω. Δεν πρέπει όλα να τα κάνεις μόνος σου !

Πως είσαι αυτή την περίοδο;

Περνάω μια μεταβατική φάση που με βρίσκει έτοιμο να εξελιχθώ στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης .

Ετοιμάζεις νέο single;

Ναι! Το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Βήματα“ θα κυκλοφορήσει στις 15/7 και θα είναι το τελευταίο μου τραγούδι ως ερμηνευτής για ένα διάστημα . Θα επικεντρωθώ στην δημιουργία και αυτό θα γίνει μετά από καιρό μιας και χρειάζομαι μια αποχή από όλα αυτήν την περίοδο της ζωής μου για να αυτοπροσδιοριστώ ως καλλιτέχνης και άνθρωπος ! Φυσικά όσα τραγούδια έχω ήδη γράψει για άλλους καλλιτέχνες θα κυκλοφορήσουν κανονικά και πολύ σύντομα αλλά θα είναι τα τελευταία για ένα διάστημα .

Μεγάλο διάστημα η μικρό; Τι έχεις στο μυαλό σου;

Όσο χρειαστεί για να εξελιχθώ!

Μια ευχή για τους αναγνώστες μας;

Μόνο υγεία και ηρεμία . Η αγάπη θα έρθει από μόνη της μετά !

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Καλιφόρνια: Σκύλοι «σέρφερ» (video)

Τέτοιον διαγωνισμό δεν είχαμε ξαναδεί. Σε διαγωνισμό σερφ διαγωνίστηκαν σκυλάκια στην Καλιφόρνια. Διάφορες ράτσες και μεγέθη, στάθηκαν επάξια στις σανίδες τους και «δάμασαν» τα κύματα.