Η κόρη του Ταριχευτή – Kare Mosse από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_joomlart_article_d0d12f6cae89ab7a29b463b68c032fcd

«Η ταρίχευση είναι μια τέχνη. Πάνω απ΄όλα, έχει να κάνει με τη διατήρηση της ομορφιάς, τον τρόπο που θα βρει κάποιος για να αιχμαλωτίσει την ουσία ενός

πουλιού ή ζώου» λέει η Κόνι, η οποία έχει μάθει αυτή την τέχνη από τον πατέρα της. Ωστόσο, εκεί, στους υγρούς βαλτότοπους, στις αρχές του 1900, η παράξενη και αντισυμβατική Κόνι, έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει από την απαρέσκεια του κόσμου για την τέχνη της.

Σκιές κρύβονται πίσω απ΄τα κυπαρίσσια, άνθρωποι εξαφανίζονται (μαζί και ο πατέρας της), και άνθρωποι δολοφονούνται μέσα σε ένα απόλυτα gothic σκηνικό. Το «εκεί», είναι ένα λασπωμένο από τις βροχές χωριό κάπου στην Αγγλία, κοντά στη άγρια θάλασσα, όπου οι άνθρωποι κλείνονται στα σπίτια τους με τη δύση του ήλιου, ή περνάνε από την τοπική ταβέρνα για μερικά ποτά που θα τους κρατήσουν ζεστούς μέσα στην παγωνιά και την υγρασία.

Η Kate Mosse γράφει όμορφα και λιτά, κερδίζοντας από την αρχή το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Αναβιώνει θαυμάσια την εποχή, τόσο, που εύκολα φαντάζεσαι το βιβλίο να γίνεται ταινία εποχής!

Με πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα στο ενεργητικό της, η Kate Moss ξέρει πώς να κλιμακώσει την ένταση και μας έχει δώσει ένα αληθινά συναρπαστικό μυθιστόρημα.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,