Η κόρη του Ταριχευτή – Kare Mosse από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

images_joomlart_article_d0d12f6cae89ab7a29b463b68c032fcd
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

«Η ταρίχευση είναι μια τέχνη. Πάνω απ΄όλα, έχει να κάνει με τη διατήρηση της ομορφιάς, τον τρόπο που θα βρει κάποιος για να αιχμαλωτίσει την ουσία ενός

πουλιού ή ζώου» λέει η Κόνι, η οποία έχει μάθει αυτή την τέχνη από τον πατέρα της. Ωστόσο, εκεί, στους υγρούς βαλτότοπους, στις αρχές του 1900, η παράξενη και αντισυμβατική Κόνι, έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει από την απαρέσκεια του κόσμου για την τέχνη της.

Σκιές κρύβονται πίσω απ΄τα κυπαρίσσια, άνθρωποι εξαφανίζονται (μαζί και ο πατέρας της), και άνθρωποι δολοφονούνται μέσα σε ένα απόλυτα gothic σκηνικό. Το «εκεί», είναι ένα λασπωμένο από τις βροχές χωριό κάπου στην Αγγλία, κοντά στη άγρια θάλασσα, όπου οι άνθρωποι κλείνονται στα σπίτια τους με τη δύση του ήλιου, ή περνάνε από την τοπική ταβέρνα για μερικά ποτά που θα τους κρατήσουν ζεστούς μέσα στην παγωνιά και την υγρασία.

Η Kate Mosse γράφει όμορφα και λιτά, κερδίζοντας από την αρχή το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Αναβιώνει θαυμάσια την εποχή, τόσο, που εύκολα φαντάζεσαι το βιβλίο να γίνεται ταινία εποχής!

Με πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα στο ενεργητικό της, η Kate Moss ξέρει πώς να κλιμακώσει την ένταση και μας έχει δώσει ένα αληθινά συναρπαστικό μυθιστόρημα.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Καλιφόρνια: Σκύλοι «σέρφερ» (video)

Τέτοιον διαγωνισμό δεν είχαμε ξαναδεί. Σε διαγωνισμό σερφ διαγωνίστηκαν σκυλάκια στην Καλιφόρνια. Διάφορες ράτσες και μεγέθη, στάθηκαν επάξια στις σανίδες τους και «δάμασαν» τα κύματα.

Ελαφονήσι: Επί της γης παράδεισος (video)

Μια βόλτα στο μαγευτικό Ελαφονήσι, στην Κρήτη, μας πήγε η εκπομπή «Alpha Τώρα». Δροσερά, γαλαζοπράσινα νερά, ροζ αμμουδιά, δημιουργούν ένα τοπίο απίστευτης ομορφιάς. Οι τουρίστες