Διαβάσαμε το βιβλίο «Η Γυναίκα στο παράθυρο» του Έι Τζέι Φιν

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_vivlio_gynaika-sto-parathyro

Ένα καθηλωτικό θρίλερ που μόλις κυκλοφόρησε από τον Ψυχογιό!

Κυκλοφόρησε το Μάρτιο και το διάβασα σε μια μέρα. Πρόκειται για το πρώτο μυθιστόρημα του Έι Τζέι Φιν, κυκλοφορεί σε 38 χώρες και θα γίνει ταινία από τη Fox.

Η Άννα Φοξ, ψυχολόγος, ζει μόνη, κλεισμένη στο σπίτι της στη Ν. Υόρκη. Δεν βγαίνει ποτέ έξω, λόγω πανικών και αγοραφοβίας. Περνάει τον ατελείωτο χρόνο της, βλέποντας ταινίες, μπαίνοντας στο διαδίκτυο και παρακολουθώντας τους γείτονες με την τελευταίας τεχνολογίας Nikon της. Παρέα της ακόμα, είναι τα χάπια της και το ποτό. Κακός συνδυασμός, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μια μέρα, παρακολουθεί ένα φόνο στο απέναντι σπίτι, και πρέπει να αποδείξει ότι πρόκειται για αληθινό γεγονός! Φυσικά κανείς δεν την πιστεύει, ακόμα και η ίδια φτάνει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της, αφού το άτομο που δολοφονείται δεν φαίνεται καν να υπάρχει.

Έξυπνο, δυνατό, θυμίζει Χίτσκοκ, συγκινητική φιγούρα η Άννα, αφήγηση λεπτομερής όσο χρειάζεται, χωρίς να σε κουράσει, δεν το αφήνεις μέχρι να φτάσεις στο τέλος!


 

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,