Ο νικητής είναι μόνος – Paulo Coelho (Εκδόσεις Λιβάνη)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_vivlio_vivliokritikes_paulo-coelho-o-nikitis-einai-monos

Ο Coelho, αγαπημένος συγγραφέας εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο (με σημαντικότερα έργα του τον «Αλχημιστή» και τον «Πολεμιστή του Φωτός»), στο 12ο μυθιστόρημά του καταπιάνεται με την επιτυχία και όσα αυτή συνεπάγεται.

Ο Ιγκόρ, επιτυχημένος Ρώσος επιχειρηματίας, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα πιο σκοτεινά άκρα προκειμένου να ξανακερδίσει το χαμένο έρωτά του, την πρώην γυναίκα του Εύα. Η ιστορία εξελίσσεται στον κόσμο της μόδας και του κινηματογράφου, στο φεστιβάλ των Κανών.

Ο συναρπαστικός, πολυτελής, υπερβολικός και σκοτεινός κόσμος της δόξας σκιαγραφείται θαυμάσια με εντυπωσιακές εικόνες, ενώ παράλληλα αντιλαμβανόμαστε τις ολέθριες συνέπειες που μπορεί να έχει η εμμονή με τη φήμη. Όσο πιο ψηλά στην κορυφή της πυραμίδας της επιτυχίας, τόσο πιο μόνος; Και τι γίνονται τα αθώα όνειρα μετά την επιτυχία;

Απολαυστικό, γεμάτο ωραίες σκέψεις και περιγραφές τόσο των συναισθημάτων όσο και των ηρώων. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γοητεία που ασκεί ο κόσμος του πλούτου και της διασημότητας.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,